noun_clock_1570073_b33270.png

Beste bezoeker van de Woonboulevard Nijmegen,

UPDATE, 26-03-20

Wij willen u allereerst hartelijk danken voor het lezen van dit informatie artikel rondom de Corona maatregelen op Woonboulevard Nijmegen. De maatregelen zijn er zowel voor u – de bezoeker – als voor ons – de winkeliers en het winkelpersoneel- en daarmee van groot belang voor onze gezamenlijke veiligheid. Alle winkels op Woonboulevard Nijmegen houden zich minimaal aan de landelijke reglementen rondom het Corona crisis. Veel winkels ondernemen daarnaast eigen, extra maatregelen om het winkelen nog veiliger te maken. Wij vragen u vriendelijk om kennis te nemen van deze huisregels (vaak gecommuniceerd bij de ingang) en deze op een respectvolle wijze op te volgen. Het kan voorkomen dat het personeel u iets extra’s verzoekt, iets wat wellicht niet aangekondigd stond, ook hiervoor vragen wij uw begrip. We hopen dat iedereen deze periode op een goede manier doorkomt en zien u graag in goede gezondheid weer op het Woonboulevard verschijnen!

Sommige winkels kunnen aangepaste openingstijden hanteren. Indien deze openingstijden bij ons bekend zijn, dan zullen wij deze updates communiceren.

UPDATE, 09-11-2020

Wij houden u graag op de hoogte over hoe wij omgaan met de laatste ontwikkelingen omtrent het CORONA-virus.

Onze winkels zijn normaal geopend voor onze klanten. Wel nemen wij allemaal extra maatregelen voor u en onze veiligheid. Zo volgen wij de richtlijnen van het RIVM en GGD nauwlettend op en treffen wij extra maatregelen voor u en onze medewerkers. Zo wordt er extra schoongemaakt door onze medewerkers en kunnen wij helaas geen hand geven. Ook vragen wij u om zelf ook gepaste afstand te bewaren van andere klanten en extra alert te zijn op persoonlijke hygiëne. Wij stellen het daarnaast meer dan op prijs indien u een mondkapje draagt.

Leveringen gaan ook nog steeds gewoon door zoals gepland, tenzij anders doorgeven door een betreffende winkel. Maar ook bij leveringen proberen we zoveel mogelijk menselijk contact te mijden en houden we waar het kan 1,5 meter afstand. De winkel waar u uw aankoop heeft gedaan, kan u hierover uiteraard het beste informeren.

Wij zien u uiteraard graag op onze Woonboulevard Nijmegen. Maar als u griepverschijnselen heeft, verzoeken wij u toch vriendelijk om thuis te blijven en goed uit te zieken. Heeft u verder nog vragen? Neemt u dan rechtstreeks contact op met de winkel van uw keuze.

Met vriendelijke groet,

Namens alle winkels op de Woonboulevard Nijmegen