JYSK

Bij JYSK kunt u terecht voor alles voor in uw huis en tuin. Wilt u de slaapkamer herinrichten of heeft u een thuiswerkplek nodig? De verkoopadviseurs van JYSK Nijmegen helpen u graag een handje. In het voorjaar vindt u in de winkel een ruime keuze aan tuinsets en allerlei accessoires om een heerlijke zomer door te brengen in eigen tuin. In het najaar vindt u in de winkel veel extra leuke, verlichting, kaarsen, kussens om het binnen in huis weer gezellig te maken. Ook kunt u terecht voor een leuke inrichting van de kinderkamer: van ledikant tot verlichting, van speelkleed tot bureautje en natuurlijk opruim-mogelijkheden voor het speelgoed. Uw badkamer inrichten tot heerlijke relax ruimte? U vindt badjassen, badmatten, douchegordijnen en vrolijke handdoeken voor deze ruimte in uw huis bij Jysk.

De naam van deze Deense keten verwijst naar het Deense schiereiland Jutland en staat voor bescheidenheid, degelijkheid en eerlijkheid. De oprichter is de heer Lars Larsen. Hij is zelf ook afkomstig van het schiereiland en heeft met name betrouwbaarheid als een van de kernwaarden in het leven.

De winkel heeft regelmatig een folder met aanbiedingen en op de website van deze winkel kunt u zich laten inspireren door de blogs met de laatste aanbiedingen, tips voor het inrichten van uw huis en de nieuwste trends op het gebied van wonen, baden en slapen. De winkel aan de woonboulevard is zeven dagen in de week geopend.

Aanbiedingen

Openingstijden
Maandag : 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag : 10.00 – 18.00 uur
Woensdag : 10.00 – 18.00 uur
Donderdag : 10.00 – 20.00 uur
Vrijdag : 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag : 10.00 – 17.00 uur
Zondag : 12.00 – 17.00 uur
Adres