Carpetright

Welkom bij Carpetright, dé vloerenspecialist van Nederland.

Bij Carpetright begrijpen de medewerkers dat het kiezen van een nieuwe vloer een grote beslissing is voor u. Daarom wordt er geadviseerd om gebruik te maken van de adviessectie, waar u alle informatie kunt vinden die u nodig heeft bij het kiezen, onderhouden en leggen van een vloer. Verder leggen de medewerkers van Carpetright u graag uit hoe u op de juiste manier uw vloer kan opmeten.

Bij Carpetright staat de klant en de service op nummer één: daarom bieden zij een service aan die zich volledig concentreert op het stap-voor-stap begeleiden van uw aankoop. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat uw vloer op de juiste manier wordt opgemeten en gelegd zodat u er 100% zeker van kunt zijn dat u uiteindelijk de perfecte vloer koop!

Carpetright geeft u minimaal 5 jaar garantie op alle tapijten, vinylvloeren en laminaatvloeren. Het bedrijf koopt alleen producten in van de allerbeste kwaliteit, en daar zijn ze trots op!

Op de site van Carpetright kunt u het fantastische assortiment laminaatvloeren, vinylvloeren, PVC vloeren, tapijt, vloerkleden en raamdecoratie bekijken. Verder vindt u hier alle accessoires die u mogelijk nodig heeft om uw nieuwe vloer te leggen en te onderhouden. Bij Carpetright kunt u niet alleen in de winkel, maar ook online advies krijgen van een expert!

Gebruik de winkelzoeker op Carpetright.nl, om te zien welke van de 93 Carpetright-winkels het dichtst bij u in de buurt ligt. Zo kunt u persoonlijk met één van de getrainde professionals spreken. Het vinden van een nieuwe vloer, gordijn of raamdecoratie is eenvoudig en leuk bij Carpetright!

We wensen u veel woonplezier!

Aanbiedingen

Er zijn geen aanbiedingen bij deze winkel
Openingstijden
Maandag : 11.00 – 18.00 uur
Dinsdag : 09.30 – 18.00 uur
Woensdag : 09.30 – 18.00 uur
Donderdag : 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag : 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag : 09.00 – 17.00 uur
Zondag : 12.00 – 17.00 uur
Adres