Kwantum

Vindt u het ook zo heerlijk om in huis de seizoenen af te wisselen met nieuwe accessoires? Bij Kwantum vindt u verrassend veel leuke accessoires voor in uw huis, tuin, keuken en badkamer. Volgens de nieuwste trends en kleuren, en vooral ook tegen de laagste prijs.  Dat maakt het winkelen niet alleen leuk, maar vooral ook slim!

Kwantum Nijmegen heeft een ruim assortiment gordijnen, tuinmeubelen van FSC hout (dus verantwoord!),  opbergartikelen, gereedschap, verf en wat dacht u van het laminaat? Allemaal voor de laagste prijs. Wilt u snel nieuwe gordijnen dan kiest u makkelijk en snel uit het assortiment van kant- en klare gordijnen. Heeft uw raam een ongebruikelijke maat? Laat de raambekleding dan op maat maken. En bent u zelf niet zo handig kies dan voor de inmeet- en ophang service van Kwantum. Ook een nieuwe vloer kunt u laten leggen door de medewerkers. Baby, peuter of tiener in huis? Er is een ruime keuze in behang en verf waarmee u de kinderkamer zo omtovert naar een volgende leeftijdsfase.

Loop regelmatig binnen en ontdek meer leuke artikelen voor in en om uw woning. Voor advies vraag gerust één van de medewerkers. De winkel aan de woonboulevard is zeven dagen per week geopend.

Kijken op internet kan natuurlijk ook, surf dan naar de website. Op deze website vindt u ook de meest actuele folder met aanbiedingen en inspiratie voor elke ruimte in uw woning.

Aanbiedingen

Er zijn geen aanbiedingen bij deze winkel
Openingstijden
Maandag : 11.00 – 18.00 uur
Dinsdag : 10.00 – 18.00 uur
Woensdag : 10.00 – 18.00 uur
Donderdag : 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag : 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag : 10.00 – 17.00 uur
Zondag : 12.00 – 17.00 uur
Adres