Budget Home XXL

De bewuste keuze als u uw woonkamer, slaapkamer of eetkamer opnieuw in wilt richten. Of het nu gaat om een nieuw bankstel, eettafel, boxspring of een relaxfauteuil. Voor iedere smaak wat wils en zeker zo belangrijk: ook voor ieders budget! U vindt bij Budget Home Store een uitgebreide collectie meubelen, kleinmeubelen en leuke accessoires. Sommige artikelen zijn direct mee te nemen of snel leverbaar. Dit geven we zowel in de winkels als in de folders aan. En dat doen we ook met trendartikelen, nieuwe artikelen en natuurlijk laten we je ook zien wanneer je een echte deal of sale artikel te pakken hebt.

De Budget Homes Stores verschillen in grootte en dus in aanbod. Ongeacht de grootte kunt u in onze Budget Home Stores gezellig winkelen en of u nu op zoek bent naar eigentijdse, romantische of meer klassieke meubels, u slaagt altijd wat uw smaak of budget ook is! En laat u verrassen: onze meubels zijn Bewust Betaalbaar!

De Budget Home Stores XXL zijn onze grootste winkels. Naast de uitgebreide collectie wonen kunt u hier ook uitstekend terecht voor de inrichting van uw slaapkamer en kantoor.

Kom langs bij Budget Home Store XXL en ontdek het trendy en eigentijdse woonassortiment. De koffie staat klaar!

Aanbiedingen

Er zijn geen aanbiedingen bij deze winkel
Openingstijden
Maandag : 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag : 10.00 – 18.00 uur
Woensdag : 10.00 – 18.00 uur
Donderdag : 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag : 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag : 10.00 – 17.00 uur
Zondag : 12.00 – 17.00 uur
Adres