Keuken Kampioen

Keuken Kampioen Nijmegen is voor u het ideale startpunt voor een nieuwe keuken. Bent u op zoek naar een keuken die past bij uw persoonlijke smaak, maar ook bij de ruimte in uw huis en niet onbelangrijk uw budget? Bij Keuken Kampioen combineert u kleuren, materialen, modellen, werkbladen en apparatuur.

 U kunt vrijblijvend starten bij het aanvragen van het gratis keukenmagazine van Keuken Kampioen. Met dit magazine kunt u thuis rustig oriënteren en alvast kijken naar alle mogelijkheden, doet u inspiratie op en kunt u lezen over de ervaringen van andere klanten. U heeft keuze uit honderden deurtjes, grepen, inrichtingen en accessoires bij deze winkel. En minstens zo belangrijk: u kunt vertrouwen op de kennis en ervaring van de keukenadviseurs. Genoeg ideeën en inspiratie opgedaan? Dan maakt u makkelijk een gratis afspraak met een adviseur. Samen met deze adviseur loopt u door de showroom in de winkel, bekijkt u diverse opstellingen en bespreekt u uw ideeën. Zijn al uw wensen in kaart gebracht dan wordt er een 3d ontwerp gemaakt voor uw eigen keuken. Dit ontwerp met een prijsindicatie neemt u mee naar huis om zo nog eens goed te kijken of al uw wensen voor uw droomkeuken zo zijn ingevuld.

 Bent u eruit en is de keuken gekocht, dan start het volgende proces. Want u wilt natuurlijk zo snel mogelijk heerlijk koken in uw nieuwe keuken. Keuken Kampioen zorgt voor het inmeten van de ruimte bij u thuis en produceert vervolgens alle keukens via een eigen fabriek in Duitsland. Is de productie gereed, dan wordt in twee dagen de montage uitgevoerd. U ontvangt drie weken van tevoren bericht over de levering en de montage.

 Zo bewandelt u de slimste weg naar het beste eindresultaat: een geweldige keuken die ook nog eens optimaal naar uw eigen wensen is ingedeeld en waarvan u jarenlang zult genieten.

Aanbiedingen

Openingstijden
Maandag : 10.00 – 18.00 uur
Dinsdag : 10.00 – 18.00 uur
Woensdag : 10.00 – 18.00 uur
Donderdag : 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag : 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag : 10.00 – 19.00 uur
Zondag : 11.00 – 18.00 uur
Adres