Leenbakker

Leen Bakker heeft meer dan 100 winkels in Nederland!  Leen Bakker biedt een veelzijdig en verrassend aanbod op het gebied van woninginrichting en -decoratie voor vaste lage prijzen.

Leen Bakker is het vertrouwde adres voor: bankstellen, eethoeken, slaapkamers, audio/videomeubels, kasten, tuinmeubelen (hardhout en kunststof), gordijnen, jaloezieën en lamellen, woon-/bed- en badtextiel, matrassen, tapijt, vinyl, laminaat, verlichting, decoratieve woonaccessoires en nog veel meer. Hierbij kun je kiezen uit populaire merken zoals Le Sud, Stock, UMIX, EGLO, Covers & Co, Weber, Hartman, Vipack, Good Morning, Disney en Lucide.

In jouw huis wil je natuurlijk een sfeer creëren die bij jou en je interieur past. Dat doe je natuurlijk met meubelen, maar ook met gordijnen, vloerkleden en natuurlijk met de leukste accessoires en wanddecoratie. De accessoires kun je ook heel gemakkelijk wisselen. Kies bijvoorbeeld bij de wisseling van de seizoenen voor andere accessoires van Leen Bakker. Tijdens de donkere wintermaanden kies je dan voor warme aarde tinten en in de zomermaanden voor frisse en vrolijke kleuren. Zo verander je de sfeer van je interieur! Je zult zien dat je huis er ineens heel anders uitziet. Leen Bakker heeft voor elk seizoen passende accessoires.

Bovendien vind je bij Leen Bakker ook de laatste trends op het gebied van tuinmeubelen en tuinaccessoires. Wat jouw persoonlijke stijl ook is, bij Leen Bakker vind je zeker wat je zoekt. Bezoek onze winkel in Nijmegen of bekijk ons aanbod online: www.leenbakker.nl. Leen Bakker garandeert je een top kwaliteit voor een verrassend lage prijs.

Wat je ook koopt, de kassabon is het garantiebewijs. Bovendien is Leen Bakker erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW).

Aanbiedingen

Er zijn geen aanbiedingen bij deze winkel
Openingstijden
Maandag : 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag : 10.00 – 18.00 uur
Woensdag : 10.00 – 18.00 uur
Donderdag : 10.00 – 20.00 uur
Vrijdag : 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag : 10.00 – 17.00 uur
Zondag : 12.00 – 17.00 uur
Adres