Beddenreus store nijmegen

Beddenreus heeft de beste producten op het gebied van slapen tegen enorm lage prijzen. Zo vindt u bij Beddenreus kwaliteitsboxsprings, ledikanten, matrassen, bedbodems, kledingkasten, hockers, nachtkastjes dekbedden, kussens en bedtextiel. In de winkel verkoopt men matrassen van eigen merken, te weten: Topcare en M-concept. Daarnaast vindt u beddengoed van de merken Cinderella en Dreamline en verkoopt men boxsprings van de merken Nordland en Vitalis.

Het kopen van een bed is zeer persoonlijk. In welke houding slaapt u? Wat zijn uw wensen op het gebied van comfort en luxe? En natuurlijk wil het oog ook nog wat! Beddenreus werkt daarom met een 4-tal werelden. Fresh, voor als u het snel warm heeft. Support: voor als u meer smaak dan budget heeft. Smart, voor de juiste ondersteuning voor uw nek en rug en Limited staat voor de luxere hotelcomfort.

In de winkel in Nijmegen staan de verkoopadviseurs klaar voor u. Ze helpen u graag met het maken van de juiste keuze en geven u een advies op maat. Want zij zijn pas tevreden als u dat bent.

Aan een heerlijk bed en een goede nachtrust gaan nogal wat keuzes vooraf. Loopt u gerust eens binnen in dit Beddenreus filiaal om u goed te laten informeren. Natuurlijk kunt u hier ook proef liggen op het ruime assortiment matrassen. Heerlijk in slaap dommelen is op eigen risico!

De winkel in Nijmegen is zeven dagen in de week geopend.

Aanbiedingen

Openingstijden
Maandag : 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag : 10.00 – 18.00 uur
Woensdag : 10.00 – 18.00 uur
Donderdag : 10.00 – 20.00 uur
Vrijdag : 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag : 9.30 – 17.00 uur
Zondag : 12.00 – 17.00 uur
Adres