noun_clock_1570073_b33270.png

2e paasdag geopend

Beste bezoeker van de Woonboulevard Nijmegen!

Het zijn vreemde tijden waarin we niet alles in de hand hebben en kunnen controleren. Wat nu bijvoorbeeld met 2e Paasdag? Is de Woonboulevard Nijmegen dan gewoon geopend?
Vooralsnog is de Woonboulevard Nijmegen inderdaad gewoon geopend op 2e Paasdag van 12.00 uur tot 17.00 uur; er zullen alleen geen Paashazen zijn die traktaties uitdelen aan de kinderen en er is ook geen amusement deze dag.

Wij verwelkomen u dus uiteraard graag, maar houd sowieso voldoende afstand van elkaar!

Mochten er in de tussentijd extra maatregelen getroffen worden vanuit de overheid vanwege het corona-virus waardoor de Woonboulevard Nijmegen niet geopend zal zijn, melden wij dat direct op onze website en op Facebook. Voor meer informatie kunt u altijd ook even contact opnemen met een van de winkels.

Corona-maatregelen!

Onze huidige maatregelen omtrent corona zijn er zowel voor u – de bezoeker – als voor ons – de winkeliers en het winkelpersoneel- en daarmee van groot belang voor onze gezamenlijke veiligheid. Alle winkels op Woonboulevard Nijmegen houden zich minimaal aan de landelijke reglementen rondom het Corona crisis. Veel winkels ondernemen daarnaast eigen, extra maatregelen om het winkelen nog veiliger te maken. Wij vragen u vriendelijk om kennis te nemen van deze huisregels (vaak gecommuniceerd bij de ingang) en deze op een respectvolle wijze op te volgen. Het kan voorkomen dat het personeel u iets extra’s verzoekt, iets wat wellicht niet aangekondigd stond, ook hiervoor vragen wij uw begrip en volgzaamheid. We hopen dat iedereen deze periode op een goede manier doorkomt en zien u graag in goede gezondheid weer op het Woonboulevard verschijnen!

Sommige winkels kunnen aangepaste openingstijden hanteren. Indien deze openingstijden bij ons bekend zijn, dan zullen wij deze updates communiceren via onze Facebook pagina.