noun_clock_1570073_b33270.png

Woonmaand Oktober! 3x najaarstrends door Pronto Wonen.

Zoals je wellicht weet lopen de modetrends voor op de woontrends. De stoffen die we nu in de mode veel zien zoals velours, leer of fluweel, zien we langzaamaan steeds meer terugkomen voor de stoffering van zitmeubelen en andere interieurstoffen. Ook de stoffen met een print die nu op de catwalk voorbij komen, zien we terug in het interieur. Denk aan stofpatronen met ruiten, blokjes, strepen en botanische prints.

De oktober woonmaand staat voor de deur, de maand waarin de nieuwste trends op het gebied van wonen en interieur bekend worden gemaakt. Dit najaar staan weer de mooiste woonitems en kleuren op ons te wachten en zien we diverse stijlen de revue passeren. Wij lichten er een paar voor je uit.

Spiced Honey Onlangs is na een uitgebreid trendonderzoek ‘de kleur van 2019’ bekend gemaakt: Spiced Honey. Een honingwarme kleur met een ondertoon van amber. Deze prachtige kleur is goed te combineren met vele andere kleuren. Het is een optimistische kleur die je een goed gevoel bezorgt en tegelijk een kleur die je oppept en energie geeft. Wil je dit najaar een warme sfeer in je interieur creëren met de kleur Spiced Honey, dan zijn de vier kleurpaletten, Think, Dream, Love of Acht, een uitstekende basis om mee te beginnen. Zo kun je bijvoorbeeld je muur een ander kleur geven, of haal de kwast eens over een oud meubelstuk en zet deze zo in het zonnetje. Door een paar simpele aanpassingen met een verfkleur en in combinatie met bijpassende sierkussens en andere woonaccessoires breng je je huis in een gezellige najaarssfeer.

Green it is! Een andere woontrend die we dit najaar enorm zien opkomen is, ‘Levend groen’ Hoe meer planten in huis, hoe beter! Ze combineren perfect met alle andere natuurlijke die dit najaar de boventoon zullen voeren en ze zijn ook nog eens heel goed voor je gezondheid. Ook in de keuken kun je veel groen kwijt, bijvoorbeeld in de vorm van vele lekkere keukenkruiden voor die extra bite in je maaltijd.

Luxury life Wie van chic houd en een tikkie glam wil toevoegen aan zijn interieur kan dit najaar zijn vingers aflikken. We zien veel luxeuze stoffen met een hoge aaibaarheidsfactor. Bijvoorbeeld de Maggiore sierkussens van Pronto Wonen! Maar ook in de woonaccessoires komt de luxury lifestyle subtiel naar boven.

Bron: https://www.prontowonen.nl/inspiratie/pronto-blog/najaarstrends