noun_clock_1570073_b33270.png

Woonmaand oktober: volop inspiratie bij Rofra.

Woonmaand oktober: volop inspiratie bij Rofra.

Oktober staat al jaren bekend als de woonmaand. Tijdens deze maand staat alles in het teken van wonen en interieur. De warme zomerdagen liggen achter ons en de koude dagen breken aan. Nu het najaar is begonnen, is het tijd om het binnen weer extra gezellig en aangenaam te maken. Het ideale moment dus om de inrichting van uw woning eens om te gooien. Het is tijd voor iets nieuws in uw interieur! Een warm plaid op de bank of een nieuwe eethoek waar u heerlijk lang kunt natafelen. Oktober is dé maand om inspiratie op te doen op het gebied van wonen en interieur.

Trots op uw Rofra interieur?

Rofra klanten die zijn trots op hun interieur hebben goed gehoor gegeven aan de vraag om mooie foto’s in te sturen. Daar is Rofra natuurlijk hartstikke blij mee en deelt dit graag met jullie. Want wat is er nu leuker dan inspiratie opdoen door bij anderen binnen te kijken. Iedereen woont anders waardoor elk interieur uniek is. Op die manier krijgt u een goed beeld van hoe de meubels van Rofra Home in diverse interieurs en woonstijlen geïntegreerd kunnen worden. Nieuwsgierig geworden naar hoe de klanten wonen? Bekijk onze speciale binnenkijken pagina en kijk eens binnen in het huis van andere klanten. Heeft u zelf ook nog mooie interieurfoto’s met Rofra Home items? Schroom dan niet en deel deze met Rofra! Dit kunt u doen door een mail te sturen naar fotoactie@rofrahome.nl.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showroom van Rofra Wonen op de Woonboulevard Nijmegen. Een bezoekje werkt vaak heel inspirerend!

 

Bron: Rofra.