noun_clock_1570073_b33270.png

LUNCHROOM GEZOCHT!

Wij houden een prachtig pand (incl. terrasruimte!) vrij voor een enthousiaste en betrokken horeca ondernemer. Heb jij mooie plannen voor het starten van een lunchroom? Dan bieden wij jou een mooie locatie met zeer goede traffic: naast woonboulevard bezoekers ligt Winkelcentrum Dukenburg namelijk ook om de hoek en worden we omringd door veel kantoorpanden. We weten met zekerheid dat jij in eerste plaats in ieder geval een zeer warm welkom ontvangt van onze eigen ondernemers en hun medewerkers.

Heerlijk: een sfeervolle plek om even een kopje koffie te drinken of een broodje te eten. Een bezoek aan een Woonboulevard staat voor veel mensen synoniem aan lekker rondneuzen en inspiratie opdoen. Bij zo’n lekkere relaxte shopsessie hoort natuurlijk ook een moment om even neer te ploffen en alles even door te nemen. Momenteel ontbreekt het ons aan deze service richting onze bezoekers en daar willen we heel graag verandering in brengen!

In eerste plaats een lunchroom en in tweede opzicht ook een …. ? Op Woonboulevard Nijmegen krijg je als ondernemer echt de ruimte om te ondernemen: het pand beschikt namelijk naast een zeer ruime en lichte benedenverdieping ook nog over een grote bovenverdieping. Deze ruimte kan ingericht worden als vergaderplek, workshop ruimte of een andere creatieve invulling. Mocht je wat hulp nodig hebben met het inrichten van deze ruimtes dan springen je buren je natuurlijk graag te hulp ;).

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar dit artikel, waarin Voorzitter van de winkeliersvereniging Ben Raa een oproep doet en informatie geeft over de kansen en mogelijkheden voor een lunchroom op Woonboulevard Nijmegen.

Artikel