Bij de zoektocht naar een nieuwe wasmachine komt er toch meer kijken dan je dacht. Je wilt je geld besteden aan een weloverwogen wasmachine, met de juiste opties, voor het juiste aantal personen, met een bepaald energielabel, en niet onbelangrijk, met het juiste budget.
Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine, maar weet je niet welke wasmachine geschikt is voor jouw huishouden? Kijk dan hier voor een nieuwe wasmachine.Als je een nieuwe wasmachine wil kopen, let dan goed op het vulgewicht van de wasmachine.Afhankelijk van hoe groot je huishouden is kies je een wasmachine met een 7 kg, 8 kg of 9 kg vulgewicht. Een 7 kg wasmachine is geschikt voor 1 of 2 personen, een 8 kg wasmachine is geschikt voor 3 of 5 personen en (vanaf) een 9 kg wasmachine is geschikt voor 5 personen of meer.
Breng je elektriciteitsverbruik naar beneden en kies voor een zuinige wasmachine.Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Bekijk hier ons ruime assortiment en maak jouw keuze voor een energiezuinige wasmachine.