Inbouwapparatuur voor je keuken kopen
Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Of zijn bepaalde onderdelen hiervan aan vervanging toe? Woonboulevard Nijmegen is dan de ideale plek om eens een bezoekje aan te brengen. Hier vind je namelijk een groot aantal keukenwinkels waar een breed assortiment aan prachtige keukens wordt aangeboden. Of je nu op zoek bent naar een compleet ontwerp, of naar de beste inbouwapparatuur, bij ons kun je er op rekenen dat je de inspiratie vindt.


Van afzuigkap tot vaatwasser
Keukens zijn belangrijke plekken in een huis. Hier breng je toch behoorlijk wat tijd door op een dag, het is dan ook goed om eens na te denken over hoe je wil dat jouw keuken er uit komt te zien. En waar doe je dat nou beter dan op een plek waar je meerdere keukenwinkels bij elkaar kunt vinden? We hebben op Woonboulevard Nijmegen een aantal keukenwinkels voor je klaarstaan. Hier vind je verschillende soorten dicht bij elkaar. We hebben het dan over moderne en landelijke keukens, designkeukens, kitchenettes en nog veel meer. In elk van onze keukenwinkels lopen experts rond die jou graag helpen bij het ontwerpen van jouw droomkeuken. Welke elementen vind jij onmisbaar?


De beste keukenwinkels bij elkaar
Woonboulevard Nijmegen is de grootste meubelboulevard van de regio. Hier vind je een groot aantal meubelwinkels, waar jij zeker gaat vinden wat je zoekt voor je interieur. We vinden het belangrijk om jou het ruimste assortiment winkels te bieden zodat jij niet met lege handen naar huis hoeft te gaan. Zoek je een nieuwe kookplaat, magnetron, fornuis of andere inbouwapparatuur? Bij ons vind je de beste merken op dit gebied terug. Maar ook voor een volledig ingerichte droomkeuken zit je goed op onze Woonboulevard. Deze vul je dan bij onze winkels heel eenvoudig aan met een nieuwe oven, mooie borden of andere accessoires. Woonboulevard Nijmegen is de ideale plek om een middagje of dagje te bekijken wat er allemaal mogelijk is. Kom inspiratie opdoen om die droomkeuken helemaal zoals jij dat wil gestalte te kunnen geven. Op onze website vind je een overzicht van de winkels die bij ons gevestigd zijn en krijg je alvast een indruk van de mogelijkheden. Kom snel eens kijken in onze showrooms!