noun_clock_1570073_b33270.png

2 zitsbank Barrio (2x60) HR-schuim zitting caramel

Caramel kleurige 2 zitsbank Barrio

  • Met nosag vering i.c.m. koudschuim (normale zitting)
  • Uitgevoerd in de stof jeep 2861-caramel
  • Met zwarte metalen poten van 16 cm hoog
  • Optioneel met elektrische relaxfunctie

Mooie zeer comfortabele bank Barrio met losse zit- en rugkussens. Deze 2 zitsbank past in veel verschillende interieurs en is eenvoudig te combineren bij allerlei woonstijlen zoals modern, traditioneel of lifestyle. Het zitcomfort van deze bank is goed, de nosagvering in combinatie met HR-schuim zorgt voor een uitstekend zitcomfort. Daarnaast kun je tegen een kleine meerprijs kiezen voor pocketvering i.c.m. HR-schuim voor een nog beter zitcomfort. Ook bij de rugkussens kun je kiezen voor mixvulling van HR-schuim, Polyethervlokken en siliconen (standaard) of HR-schuim (meerprijs). Je kunt voor extra comfort verschillende elementen laten voorzien van een elektrische relaxfunctie met tiptoetsbediening.

In de winkel verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen, stoffen en kleuren om je eigen zithoek/bankstel samen te stellen. Ook verkrijgbaar met houten poten in verschillende kleuren en vormen.

Wij adviseren Textile & leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

2 zitsbank Barrio (2x60) HR-schuim zitting caramel

Toe aan een nieuwe start?