Hou je van de uitstraling van een harde vloer,maar wil je iets meer loopcomfort aan je voeten? Dan kan vinyl zomaar in jouw straatje passen.
Vinyl is één van de meest veelzijdige producten die op dit moment verkrijgbaar zijn. De vloeren zijn effen, isoleren goed en bovenal is een vinyl vloer gemakkelijk schoon te maken. Heb je geknoeid? Dan maak je je vinyl vloer zo schoon. Het beste aan vinyl is dat er zo ontzettend veel keuze in dessins is! Je kunt dus altijd een ontwerp kiezen dat aansluit bij jouw smaak. Of het nu gaat om natuurlijk hout of steen, een monochroom dessin of glinsterende metaalachtige vloeren,je hebt altijd de keuze uit een type vinyl die er fantastisch uitziet in jouw huis.
Vinyl vloeren bestaan doorgaans uit meerdere lagen, waarbij de bovenste laag de harde, slijtvaste laag is. Omdat vinyleen flexibele kunststof is, is het uitermate geschikt om hoge kwaliteit houtstructuur of print op te bedrukken. Dit geeft een realistisch gevoel en look waardoor het bijna niet van het echt te onderscheiden is!