Hout geeft een vloer karakter. Geen enkele houten vloer is hetzelfde – elke houten plank heeft zelfs zijn eigen tekening. Ook houtsoort, structuur, afwerking en de manier van leggen maken dat elke houten vloer anders is. Juist die eigenheid geeft hout zoveel charme. Met een houten vloer haalt u de natuur in huis – dat geeft aan elke ruimte een warme sfeer.
Kenmerkend voor hout is dat de vloer met de jaren steeds mooier wordt. Zelfs na tientallen jaren straalt de warmte er nog vanaf. Dat geldt zeker voor een vloerdie volop gebruikt wordt, die hier en daar wat gebutst is en waaraan je kunt zien dat er geleefd is. Een vloer ontwikkelt als het ware zijn eigen karakter.
Ons assortiment bestaat uit tal van verschillende houten vloeren in verschillende kleuren, diktes, breedtes en bewerkingen. Wij hebben een breed assortiment lamel parket vloeren en visgraat vloeren. Daarnaast zijn er tal van bewerkingen mogelijk, hierdoor krijgt de vloereen uniek karakter. Wij hebben vele verouderde houten vloeren, gerookte houten vloerenen geborstelde vloeren in ons assortiment.