Stel jouw ideale douche samen bij Woonboulevard Nijmegen
Wil jij je badkamer graag voorzien van een gloednieuwe douche? Kom dan naar Woonboulevard Nijmegen voor inspirerende ideeën en professioneel advies. Hier vind je badkamers in alle stijlen, van strakke moderne ruimtes tot een klassiek design met sierlijke kranen en een bijpassende elegante hoofddouche. Je kunt in Nijmegen terecht wanneer je een luxe inloopdouche wilt kopen, maar er is natuurlijk ook genoeg keuze voor wie op zoek is naar een ruimtebesparende douchecabine. In Nijmegen vind je namelijk innovatieve ideeën voor iedere woning. Hightech douchesets, kleurrijke tegels en de perfecte accessoires horen allemaal thuis bij Woonboulevard Nijmegen.


Een volledig gepersonaliseerde doucheruimte
Bij Woonboulevard Nijmegen krijg je de kans om jouw doucheruimte volledig te personaliseren. Zo heb je de keuze uit talloze douchekoppen die allemaal weer iets unieks te bieden hebben. Wat dacht je van het luxe gevoel dat een regendouche geeft? Of het gemak van een kleine handdouche waarmee je jezelf moeiteloos afspoelt? Hier stel je jouw ideale doucheset samen, zodat je in de toekomst geniet van heerlijke ontspannen momenten in de badkamer. Natuurlijk heb je ook voldoende keuze op het gebied van stijl en aankleding. Bekijk luxe marmeren tegels, speelse hexagons of laat je inspireren door moderne metro tegels. Kies voor de robuuste uitstraling van een gietvloer of kleed je badkamer juist klassiek aan met een sierlijke vloer met een patroon: het kan allemaal.


De douche van de toekomst
Wil je graag een douche kopen die aan de meest moderne standaarden voldoet? Geen enkel probleem, want in de talloze winkels van Woonboulevard Nijmegen vind je altijd wat je zoekt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitgebreid douchepaneel waarmee je het water iedere keer weer perfect kunt afstemmen op je wensen? Zo bepaal jij elke dag precies de temperatuur, waterdruk en straalsoort tijdens het douchen. Vind je duurzaamheid belangrijk? Kies dan een douchekop uit met waterbesparende kwaliteiten. Uiteraard helpen onze woonexperts je ook met de verdere aankleding. Technische snufjes zoals een ventilator met een sensor, ingebouwde speakers of zelfs een klein touchscreen horen allemaal bij de mogelijkheden. Nijmegen is dan ook dé plek waar je jouw badkamer van de toekomst vindt.