WIJ ZETTEN DE BLOEMETJES BUITEN

Het weekend van zaterdag 20 & zondag 21 april is het Voorjaars Verkoop op de Woonboulevard Nijmegen! Een speciaal weekend met extra veel voorjaars-aanbiedingen, een bloembollenactie, diverse kraampjes en een leuke winactie!

Onder de noemer ‘wij zetten de bloemetjes buiten, jij haalt het voorjaar in huis’ staan er diverse marktkramen met bijvoorbeeld nog meer super-koopjes, een kook-demo, een ijsje en nog veel meer op het terrein van de Woonboulevard Nijmegen. Tussen 12.00 uur en 16.00 uur worden ook nog bloembollen (zolang de voorraad strekt) uitgedeeld - waarmee letterlijk de bloemetjes buiten worden gezet! Daarnaast kan iedere bezoeker deelnemen aan een winactie om met een wooncheque t.w.v. € 250,- het voorjaar echt in huis te halen. Dus heb je nog een gaatje in je agenda? Kom dan zaterdag 20 of zondag 21 april a.s. naar de Woonboulevard Nijmegen!

De aanbiedingen van de winkels zijn geldig zolang de voorraad strekt. Spel en zetfouten voorbehouden. Informeer bij de desbetreffende winkel naar alle actievoorwaarden en specifieke openingstijden.

  DIRECT NAAR DE AANBIEDINGEN

wat is er te doen?


Card image cap
bloembollen actie

20 en 21 april is het zover; wij zetten de bloemetjes buiten zodat jij het voorjaar in huis kunt halen! Voor iedere…

Lees meer
Card image cap
voorjaars aanbiedingen

20 en 21 april is het zover; kom snel langs en haal extra voordelig de nieuwste trends in huis. Dit kun je verwacht…

Lees meer
Card image cap
voorjaars markt

20 en 21 april is het zover; de kick-off van het voorjaar met een spetterende Voorjaars Verkoop op de Woonboulevard…

Lees meer
Card image cap
win actie

20 en 21 april is het zover; maak kans op een WOONCHEQUE t.w.v. € 250,00 om alvast een start te maken met die friss…

Lees meer

VOLG EN BEZOEK ONS!

Volg onze Facebook- en Instagrampagina’s om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen of bezoek de aanbiedingen-pagina op onze website en laat je woondromen voordelig uitkomen!

Woonboulevard Nijmegen ligt naast winkelcentrum Dukenburg, nabij NS-Station Dukenburg en is via de A73 gemakkelijk bereikbaar.

Neem op de A73 de afrit Lindenholt (afrit 1a) en vervolg richting Nijmegen (N326). Neem op de rotonde (Takenhofplein) de tweede afslag. Je bevindt je dan op de Wijchenseweg waar Woonboulevard Nijmegen aan de rechterzijde ligt. Parkeren is geen probleem op de ruime parkeergelegenheid.