noun_clock_1570073_b33270.png

2 zitsbank Mano bonell/HR-schuim zitting stone

Grijze 2 zitsbank Mano met verstelbare zitdiepte

  • Met bonellvering i.c.m. HR-schuim zitting
  • Voorzien van traploos verstelbare zitdiepte
  • Uitgevoerd in (polyester) stof vienna 20-stone
  • Heeft een 17 cm brede armleuning
  • Met zwarte metalen poten 9 cm

2 zitsbank Mano is een prachtige bank voorzien van vaste rugkussens en met een excellent zitcomfort. De bank is voorzien van een traploos verstelbare zitdiepte zodat je de zitdiepte handmatig kan verlengen tot wel 62 cm. De bank heeft 17 cm brede armleuningen en de zwarte metalen poten geven de bank een stoere look. Het afwerkingsniveau en het geboden comfort zijn van zeer hoge kwaliteit, zo is deze bank voorzien van een stevig houten frame en worden de beste materialen gebruikt.

Heb je liever een grotere bank? In de winkel is model Mano verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen, stoffen en kleuren om je eigen zithoek/bankstel samen te stellen. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit 6 verschillende armleuningen in 2 hoogtes, verschillende poten in hout en metaal en meerdere poothoogtes. Om het plaatje helemaal compleet te maken bieden wij je ook nog extra opbergladen of ruimtes in de bank en kun je voor een relax/slaapfunctie kiezen indien je een keer lekker lui languit wilt liggen. Voor een extra comfort zijn er diverse hoofdsteunen en verschillende afmetingen sierkussens beschikbaar in dezelfde of bijpassende stof of kleur.

Onderhoud:

Wij adviseren Textile & Leather protector voor het onderhoud van de stof. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weg gedept kunnen worden.

2 zitsbank Mano bonell/HR-schuim zitting stone

Toe aan een nieuwe start?