noun_clock_1570073_b33270.png

WINNAARS 2021

WINNAARS 2021 WOONCHEQUE T.W.V. € 1.000,00

WINACTIE 4X WOONCHEQUE

Je zult het maar winnen!

En 4 gelukkige winnaars hebben in juli, augustus, september én oktober zo’n wooncheque van € 1.000,00 ook echt gewonnen.

De winnaars hebben inmiddels allemaal persoonlijk bericht gehad en ook de wooncheque in ontvangst genomen. Voor allemaal; veel plezier met jullie prijs en graag tot snel weer!

GEFELICITEERD WINNAARS!

nieuwe bank? LEUKE STOEL GEZIEN? lounge-set DIE JE ALTIJD AL WILDE HEBBEN? toe aan een NIEUW BED? inbouwoven STUK? VLOER aan vervanging toe? OF MAAK JE ER iemand anders BLIJ MEE? een WOONCHEQUE KOMT altijd van PAS!

WINNAAR WINACTIE JULI

Je zult het maar winnen!

En dat is gebeurt! De gelukkige winnaar van de eerste WOONCHEQUE (trekking maand juli 2021) t.w.v. € 1.000,00 is bekend. De cheque is in ontvangst genomen onder het genot van een kopje koffie en een overheerlijk taartje en inmiddels is wooncheque ook al verzilverd! Heel plezier van jullie aankoop en graag tot ziens op de Woonboulevard Nijmegen familie Reintjes uit Nijmegen!

WINNAAR WINACTIE AUGUSTUS

En we hebben weer een winnaar!

De winnaar van de tweede WOONCHEQUE (trekking maand augustus 2021) t.w.v. € 1.000,00 is bekend. Ook deze cheque is in ontvangst genomen onder het genot van uiteraard weer een kopje koffie en natuurlijk weer een overheerlijke taart. Inmiddels is ook deze wooncheque al verzilverd! Heel plezier van jullie aankoop en graag tot ziens op de Woonboulevard Nijmegen familie Cobussen uit Ven-Zelderheide!

WINNAAR WINACTIE SEPTEMBER

En ook de derde winnaar is inmiddels bekend!

De winnaar van de derde WOONCHEQUE (trekking maand september 2021) t.w.v. € 1.000,00 ging even naar de Woonboulevard Nijmegen voor een kussentje en kwam achteraf gezien thuis met een wooncheque t.w.v. € 1.000,00! Hoe raar kan het lopen? Heel plezier alvast met jullie toekomstige aankoop en graag tot ziens op de Woonboulevard Nijmegen familie Baltussen uit Bemmel!

WINNAAR WINACTIE OKTOBER

En ook de vierde en laatste winnaar is bekend!

De winnaar van de vierde WOONCHEQUE (trekking maand oktober 2021) t.w.v. € 1.000,00 is inmiddels bijgekomen van het super goede nieuws en geniet al bijna volop van haar ‘aankoop’. Wederom blije gezichten en een hoop vreugde; heerlijk om mensen zo te kunnen verrassen! Heel plezier nogmaals met jullie aankoop en graag tot ziens op de Woonboulevard Nijmegen familie Jansen uit Groesbeek!