noun_clock_1570073_b33270.png

Brugman

Brugman is al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van keukens, badkamers, tegels en sanitair.  Daarom heeft de winkel de grootste collectie keukens & badkamers van héél Nederland.

U koopt bij Brugman altijd wat anders dan anderen, omdat Brugman alles voor u kan samenstellen zoals u het wenst. Op deze manier heeft u echt iets unieks in huis!

In een handomdraai maken de medewerkers voor u een 3D-ontwerp van uw ideale keuken of badkamer. Tevens verzorgt Brugman als enige bedrijf in Nederland de complete verbouwing van A tot Z! Binnen 8 weken is uw badkamer en/of keuken compleet naar wens bij u in huis en kunt u optimaal genieten!

Brugman keukencollectie
Brugman biedt een grote variatie keukens aan. Daarin zijn allerlei stijlen, maten en opstellingen mogelijk. Graag maakt Brugman je keuken helemaal op maat. Op die manier werken we samen aan jouw droomkeuken. Daarnaast geven zij graag advies met betrekking tot apparatuur en de bijbehorende merken. Bekijk hier onze ruime keukencollectie.

Brugman badkamercollectie
Brugman biedt een grote badkamercollectie aan. Daarin zijn allerlei stijlen, maten en opstellingen mogelijk. Graag maken ze jouw badkamer helemaal op maat. Bekijk op de website van Brugman voor de ruime keukencollectie.

Brugman Totaaldeals
Wanneer je kiest voor een Brugman totaaldeal, is de samenstelling al voor je uitgedacht. Je hoeft dus geen moeilijke beslissingen meer te nemen. Brugman past de gekozen keuken, badkamer, vloer of toilet aan op de ruimte die jij beschikbaar hebt. Je hoeft niks zelf te regelen, je kiest alleen de opstelling en kleur voor een vaste prijs. Handig, zorgeloos en fijn!

Tot snel bij Brugman Keukens & Badkamers

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10.00 – 18.00 uur

Woensdag

10.00 – 18.00 uur

Donderdag

10.00 – 20.00 uur

Vrijdag

10.00 – 18.00 uur

Zaterdag

10.00 – 18.00 uur

Zondag

11.00 – 18.00 uur

ADRES:

Wijchenseweg 168
Telefoon: 024-3442805