Maak uw slaapkamer compleet met totaalBED

We zijn allemaal verschillend. Elk mens is uniek en daarmee is een goede nachtrust voor iedereen verschillend. Bent u op zoek naar een nieuw bed of ander matras? Loop gerust binnen bij totaalBED Nijmegen. Het team staat klaar met koffie of thee en loopt graag met u door de werelden aan slaapkamerinspiratie. U kunt diverse boxspring combinaties uit proberen en zo testen wat u het beste past. Kom erachter welk matras uw voorkeur heeft. Een pocketvering, traagschuim matras of gaat u voor een nieuw latex matras? En ook een bedbodem draagt bij aan uw slaapresultaat. Laat u goed adviseren over de mogelijkheden.

Heeft u de kriebels om het interieur aan te pakken of te veranderen en is dit jaar de slaapkamer aan de beurt? Dan bent u ook bij slaapkamerspeciaalzaak totaalBED aan het juiste adres! In het assortiment vindt u donzen dekbedden of satijnen dekbedovertrekken en nachtkastjes.  Spiegels, garderobekasten, commodes en kinderbureau's vindt u ook in het assortiment terug. Naast het eigen huismerk heeft totaalBED een aanbod van Flexa kinderbedden en Silvana hoofdkussens.

Heeft u een keuze gemaakt? Uw droomslaapkamer wordt gratis afgeleverd en gemonteerd bij u thuis. Voor kinderslaapkamers geldt slechts een kleine vergoeding.

TotaalBED heeft regelmatig aantrekkelijke acties. U vindt hier de folder met de aanbiedingen.

Kom gerust eens langs bij dit energieke familiebedrijf met passie voor kwalitatief slaapcomfort tegen huismerk prijzen. 
OPENINGSTIJDEN 
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag 10.00 - 18.00 uur
Woensdag 10.00 - 18.00 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur 
Zondag 12.00 - 17.00 uur
Wijchenseweg 166
telefoon: 024-3448738