noun_clock_1570073_b33270.png

WINACTIE

WIN EEN WOONCHEQUE T.W.V. € 1.000,00

WINACTIE 4X WOONCHEQUE

Je zult het maar winnen!

En die kans is er! De Woonboulevard Nijmegen geeft namelijk in de maanden juli, augustus, september én oktober iedere maand zo’n wooncheque van € 1.000,00 weg.

Het enige wat jij hoeft te doen, is onderstaande bon uit te printen, in te vullen en in te leveren bij één van de winkels op de Woonboulevard Nijmegen. 

Aan het einde van iedere maand (in de maanden juli, augustus, september en oktober) zal er uit alle ingeleverde bonnen één winnaar getrokken worden. De winnaar krijgt dan persoonlijk bericht om de wooncheque in ontvangst te nemen.

DAT WIL TOCH IEDEREEN?

nieuwe bank? LEUKE STOEL GEZIEN? lounge-set DIE JE ALTIJD AL WILDE HEBBEN? toe aan een NIEUW BED? inbouwoven STUK? VLOER aan vervanging toe? OF MAAK JE ER iemand anders BLIJ MEE? een WOONCHEQUE KOMT altijd van PAS!

Print bovenstaande bon dus snel uit, lever hem vóór 31 oktober 2021 in en maak kans op 1 van de 4 wooncheques van € 1.000,00. De actie loopt van juli t/m oktober 2021 waarbij aan het einde van iedere maand een winnaar wordt getrokken.

De wooncheque kan bij één winkel naar keuze op de Woonboulevard Nijmegen worden ingewisseld en er wordt geen geld terug gegeven indien de aankoopsom inclusief BTW lager is dan de waarde van de wooncheque. De wooncheque is ook niet in te wisselen voor contanten.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Lees hier de uitgebreide actievoorwaarden. 

WINNAAR WINACTIE JULI

Je zult het maar winnen!

En dat is gebeurt! De gelukkige winnaar van de eerste WOONCHEQUE (trekking maand juli 2021) t.w.v. € 1.000,00 is bekend. De cheque is in ontvangst genomen onder het genot van een kopje koffie en een overheerlijk taartje en inmiddels is wooncheque ook al verzilverd! Heel plezier van jullie aankoop en graag tot ziens op de Woonboulevard Nijmegen familie Reintjes uit Nijmegen!

WINNAAR WINACTIE AUGUSTUS

En we hebben weer een winnaar!

De winnaar van de tweede WOONCHEQUE (trekking maand augustus 2021) t.w.v. € 1.000,00 is bekend. Ook deze cheque is in ontvangst genomen onder het genot van uiteraard weer een kopje koffie en natuurlijk weer een overheerlijke taart. Inmiddels is ook deze wooncheque al verzilverd! Heel plezier van jullie aankoop en graag tot ziens op de Woonboulevard Nijmegen familie Cobussen uit Ven-Zelderheide!

WINNAAR WINACTIE SEPTEMBER

En ook de derde winnaar is inmiddels bekend!

De winnaar van de derde WOONCHEQUE (trekking maand september 2021) t.w.v. € 1.000,00 ging even naar de Woonboulevard Nijmegen voor een kussentje en kwam achteraf gezien thuis met een wooncheque t.w.v. € 1.000,00! Hoe raar kan het lopen? Heel plezier alvast met jullie toekomstige aankoop en graag tot ziens op de Woonboulevard Nijmegen familie Baltussen uit Bemmel!