noun_clock_1570073_b33270.png

oliebol

GRATIS OLIEBOLLEN BIJ UW AANKOOP!

LAAT HET SMAKEN.....

Wegens succes verlengt!

Als u de aankomende tijd een aankoop* doet op de Woonboulevard Nijmegen, krijgt u er een tegoedbon voor een paar overheerlijke oliebollen gratis bij! Deze oliebollen zijn af te halen bij de oliebollenkraam op het terrein van de woonboulevard. Maar; OP=OP!

 

*lees hieronder verder voor de voorwaarden en regels 

nieuwe bank? LEUKE STOEL GEZIEN? lounge-set DIE JE ALTIJD AL WILDE HEBBEN? toe aan een NIEUW BED? inbouwoven STUK? VLOER aan vervanging toe? KOM gezellig langs, dan SLAAG je vast en zeker!

Mocht de oliebollenkraam gesloten zijn, kunt u altijd op een andere dag en/of een ander tijdstip alsnog uw gratis oliebollen ophalen. Het is echter wel van belang dat u bij het inleveren van de tegoedbon ook altijd uw aankoopbewijs van de betreffende winkel op de woonboulevard kunt overleggen bij de oliebollenkraam. Dit is slechts ter administratieve controle en om misbruik te voorkomen; u hoeft deze uiteraard niet in te leveren.

Overigens zijn alle winkels zelf vrij om te bepalen bij welk aankoopbedrag zij de oliebollenkaartjes weggeven! Hierover kan niet gecorrespondeerd worden. Voornaamste reden hiervoor is grote diversiteit aan winkels. Het is derhalve mogelijk dat bij de ene winkel de tegoedbonnen voor de gratis oliebollen op zijn en dat ze bij een andere winkel nog wel op voorraad zijn. Ook hierover kan niet worden gecorrespondeerd. Iedere winkel krijgt vooraf een bepaald aantal tegoedbonnen om weg te geven aan klanten en daarbij geldt OP=OP!