Lunchroom

Lunchroom

horecagelegenheid te huur

 

Wij houden een prachtig pand vrij voor een enthousiaste en betrokken horeca ondernemer. Heb jij plannen voor het starten van een lunchroom? Dan bieden wij jou een mooie locatie met zeer goede traffic: Winkelcentrum Dukenburg ligt namelijk ook om de hoek en we worden we omringd door veel kantoorpanden. 

Heerlijk: een sfeervolle plek om even een kopje koffie te drinken of een broodje te eten. Een bezoek aan een Woonboulevard staat voor veel mensen synoniem aan lekker rondneuzen en inspiratie opdoen. Bij zo’n lekkere relaxte shopsessie hoort natuurlijk ook een moment om even neer te ploffen en alles even door te nemen. Momenteel ontbreekt het ons aan deze service richting onze bezoekers en daar willen we heel graag verandering in brengen!

In eerste plaats een lunchroom en in tweede opzicht ook een …. ? Op Woonboulevard Nijmegen krijg je als ondernemer echt de ruimte om te ondernemen: je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld een combinatie met een vergaderplek, workshop ruimte of een andere creatieve invulling. Mocht je wat hulp nodig hebben met het inrichten van deze ruimtes dan springen je buren je natuurlijk graag te hulp.

 

we missen echt een lunchroom

De ondernemers op Woonboulevard Nijmegen willen niets liever dan een horecagelegenheid waar bezoekers, klanten en zijzelf overdag terecht kunnen voor een goede kop koffie of thee, met een stukje gebak én een heerlijke lunch. ,,De woonboulevard wordt heel goed bezocht en is een toplocatie. De winkels die er nu zitten, kunnen dat beamen”, zegt Ben Traa, voorzitter van de ondernemersvereniging van de woonboulevard.

De Woonboulevard Nijmegen is een magneet voor mensen die op zoek zijn naar nieuwe spullen en inspiratie voor hun woning. Een doorlopend proces. Mensen zijn altijd op zoek naar nieuwe zaken voor het huis. Van woonaccessoires en vloeren tot badkamer en keuken, van eetkamerstoel tot bed; het is allemaal te vinden op de ruim ingerichte boulevard aan de Wijchenseweg in Nijmegen.

 

lunchroomklanten

 

Publiek gegarandeerd en het komt ook vaak voor dat iemand nog even wil nadenken over een aankoop. Hoe fijn is het dan als de betreffende winkel die klant een bon voor een lunch of een kop koffie kan geven om er op de woonboulevard nog even over na te denken. Met de aanschaf van die lunchbonnen door de winkels ondersteunt de boulevard de nieuwe horecaondernemer meteen. Bovendien: ook de werknemers van de winkels lusten wel eens een lekker broodje. Nu worden die van verder weg gehaald. Het is allemaal eerste winst voor de lunchroom”, verzekert de voorzitter.

En daarmee ben je er nog niet, zegt Ben Traa: ,,In de iets ruimere omtrek zitten veel kantoren. Grote kantoren die ook bediend kunnen worden als je hier als ondernemer actief achteraan gaat. En vergeet het treinstation niet, Nijmegen Dukenburg. Ligt hier pal achter, op minder dan vijf minuten lopen. Treinreizigers behoren daarom ook tot de mogelijke bezoekers.”

 

Genoeg potentiële klandizie voor een lunchroom. ,,En de eerste klant is er ook al: de ondernemersvereniging. Nu wijken wij uit naar andere locaties voor vergaderingen en bijeenkomsten van de gevestigde ondernemers. Maar als we hier ruimte kunnen huren, dan graag”, belooft Traa.

Goede bereikbaarheid per auto, bus en trein, volop winkels in een branche waar veel belangstelling voor is, ruime parkeergelegenheid én een ondernemersvereniging die een horecagelegenheid graag ziet komen én wil ondersteunen. Met bovendien een verhuurder die graag meedenkt, is het een droomlocatie voor elke horecaondernemer – van beginner tot franchiser van een landelijke keten.

Wil je nog meer weten of een afspraak willen maken voor een eerste kennismaking? Reageer dan via het contactformulier hiernaast en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Woonboulevard viert ijsfijn de zomer!

MEER INFORMATIE?

ALTIJD DE NIEUWSTE TRENDS

en uiteraard de beste aanbiedingen