noun_clock_1570073_b33270.png

Zo krijg je een Insta-waardig interieur volgens Leen Bakker

Zo krijg je een Insta-waardig interieur

Ben jij elke week aan het schuiven met je interieur, maar staan je accessoires nooit helemaal naar je zin? Geen paniek: het is een kwestie van een paar trucjes kennen. Met deze tips creëer je een Insta-waardig interieur. Likes gegarandeerd!

frisse start thema collectie in trends van voorjaar 2019

Maak je eigen fotomuur

Een gallery wall – ofwel een verzameling van mooie fotolijsten – is dé manier om je interieur een persoonlijke uitstraling te geven. Leg de lijsten eerst op de grond. Ga uit van je grootste fotolijst en groepeer de andere lijsten daar omheen. In plaats van mooie prints, foto’s en kaarten, kun je de lijsten ook vullen met grote bladeren en bloemen uit je tuin. En dan is de tentoonstelling geopend!

gallery wall - fotowand met allerlei fotolijstjes - instawaardig interieur
Bekijk alle fotolijsten.

Hebbeding

Om je fotomuur helemaal af te maken, zet je er een klein bankje onder. Eentje van gerecycled hout is mooi in combinatie met de strakke metalen lijsten. Door materialen te mixen krijg je een spannend interieur. Een bankje neemt niet veel plek in (denk: slaapkamer, badkamer, gang!) en is naast functioneel ook een leuk stylingitem. Hang er een plaid overheen of leg er een stapel tijdschriften op.

bankje bruce - insta-waardig interieur
Afgebeeld: bank Bruce en spiegel Hein.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Spiegels zijn al lang niet meer puur functioneel. Sterker nog: je keuze zegt iets over je favoriete woonstijl. Ga jij voor messing of rotan en voor rond of meerdere hoeken? Een grote spiegel is nu erg populair en mooi boven een eettafel, dressoir of wastafel. Een pluspunt is dat een spiegel een kamer groter laat lijken en zorgt voor meer licht, doordat het daglicht wordt weerkaatst. Een musthave dus!

 

Zoals het klokje thuis tikt…

We kijken tegenwoordig vaak op onze telefoon of ons horloge voor de tijd, terwijl er zoveel mooie klokken te vinden zijn. Het gaat van strakke designklokken, uurwerken met een houtlook tot wandklokken in zachte pastellen. Combineer een klok met een plank met woonaccessoires of hang ‘m naast een aantal fotolijsten. Zo maak je er een blikvanger van en verander je je huis in no-time.

wandklokken instawaardig interieur
Afgebeeld: Karlsson wandklok Little Big Time.
wandklok instawaardig interieur
Afgebeeld: Karlsson wandklok Origami.

En heb jij een Insta-waardig interieur gemaakt met één van onze artikelen? Vergeet dit niet te delen op Instagram met #leenbakker of tag ons in je foto’s.

Altijd op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van Leen Bakker? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook of volg ons op Instagram!

BRON: https://inspiratie.leenbakker.nl/insta-waardig-interieur