Tip van Budget Home Store XXL: Visgraatmotief in je interieur

Tip! Visgraatmotief in je interieur

Het visgraatmotief is erg in trek op dit moment. Je kent het zigzagmotief vast en zeker van de visgraatvloer. Wist je dat er bij Budget Home Store XXL Nijmegen ook meubels te koop zijn met dit populaire patroon? Het visgraatmotief geeft meubels direct een chique uitstraling en voegt warmte toe aan jouw interieur. Lees snel verder om de meubels te ontdekken en laat je inspireren!

 

Visgraatmotief wat is het en waar komt het vandaan?

Bij een visgraatmotief zijn de delen onder een hoek van 90 graden gelegd. De oorsprong van het visgraatmotief ligt in Italië. Grote landhuizen, paleizen en kastelen werden voorzien van houten vloeren met visgraatmotief. In de Gouden Eeuw werd de vloer erg populair in Nederland. Bij zowel een klassieke als moderne inrichting kan dit patroon perfect worden toegepast. Naast een visgraatvloer kun je het visgraatmotief ook op de meubels in jouw interieur laten terugkomen.

 

Meubels met visgraatmotief

Meubels voorzien van een modern visgraatmotief, zoals een leuk dressoir, TV-meubel of een prachtige barkast vind je bij Budget Home Store XXL Nijmegen. Woonprogramma Vicenza in de kleur Natur Lava is afgewerkt met zwart metalen handgrepen en onderstel en visgraatmotief op de deuren.

Neem bijvoorbeeld barkast Vicenza. De kast heeft veel opbergruimte, door meerdere deuren en laden. Daarnaast zijn er ook open vakken om bijvoorbeeld foto’s of accessoires te showen. Door het gebruik van melamine is deze kast erg praktisch in gebruik en kan het tegen een stootje.

Voor visgraatmotief geldt dat het goed te combineren is met andere materialen. Door middel van onder andere plaids, kussens en vloerkleden haal je heel gemakkelijk deze gave print in huis!

Of je huis nu is ingericht in landelijke, klassieke, industriële of romantische stijl of juist een combinatie van dit alles is, visgraat past altijd.

 

Over Budget Home Store XXL Nijmegen
De bewuste keuze als je jouw woonkamer, slaapkamer of eetkamer nieuw in wilt richten. Of het nu gaat om een nieuw bankstel, eettafel, boxspring of een relaxfauteuil. Voor iedere smaak wat wils en zeker zo belangrijk: ook voor ieders budget! Je vindt bij Budget Home Store XXL Nijmegen een uitgebreide collectie meubelen, klein meubelen en leuke accessoires.