noun_clock_1570073_b33270.png

Swiss Sense haalt de herfst in huis met deze 4 kleurpaletten

 

Het is oktober: zomerse gezelligheid maakt plaats voor een knusse herfst. We trekken naar binnen en besteden weer meer tijd binnenshuis. Traditioneel gezien is dit dan ook het moment om je interieur aan te pakken.

 

Volgens stijl- en trendexpert Kristel van Swiss Sense is de kleurkeuze een goed startpunt. Daarom heeft zij de kleurenpaletten van dit najaar voor je op een rijtje gezet. Benieuwd hoe ze er in de slaapkamer uit zien?

Haal de herfst in huis met deze 4 kleurenpaletten

Het eerste kleurenpalet dat we veel terug gaan zien is die met neutrale tinten.  Geïnspireerd op het Scandinavische minimalisme en gecombineerd met warme Japanse invloeden vormt dit palet de juiste basis voor rust en ruimte in je interieur.

 

Haal de herfst in huis met deze 4 kleurenpaletten

Wanneer de herfst en winter onze kant op waaien zoeken we massaal de gezelligheid op. Dat doen we gewoonlijk met donkere kleuren en dat is dit jaar niet anders. Het tweede kleurenpalet bestaat uit diepe, aardse tinten, maar dan wel gecombineerd met zogenoemde soft tones.

 

Haal de herfst in huis met deze 4 kleurenpaletten

Denk je aan de herfst, dan denk je natuurlijk direct aan de natuur en bladeren. Dat is precies waarop kleurenpalet 3 is geïnspireerd. De kleuren zijn te herleiden naar het beeld van een bosrijke omgeving: oker-, groen- en mostinten. Roze en goud zorgt voor extra luxe en warmte.

 

Haal de herfst in huis met deze 4 kleurenpaletten

In het vierde kleurenpalet wordt de najaarszon centraal gezet. Dat is terug te zien in een combinatie van geel- en goudtinten. Zwart en grijs zorgen daarbij voor een mooi contrast.

 

Ben jij benieuwd geworden hoe ze deze kleuren er in de slaapkamer uitzien? Bekijk ons inspiratiemagazine! Daar vind je deze kleurenpaletten terug met de mooiste slaapkamerfoto’s.

BRON: https://www.swisssense.nl/blog/kleurenpaletten-najaar