noun_clock_1570073_b33270.png

Rijk en feestelijk: geef je interieur een boost met deze adviezen van Leen Bakker

Wil jij de gezelligste maanden van het jaar in stijl dineren en proosten? Ben jij op zoek naar de perfecte styling voor een feestelijk interieur? Met onze nieuwe collectie woonaccessoires tover je jouw woonkamer zonder moeite om in een warme, elegante plek waar je uren door wilt brengen. Lang tafelen en gezellig borrelen doe je immers het liefst in een stijlvol interieur dat bij jou past.

Laat je huis stralen

Pailletten, franjes en veel bling bling. De nieuwe trendcollectie bevat alle elementen om jouw huis te laten stralen. Geef je interieur een boost met dit gevarieerde assortiment boordevol kussens, plaids en woonaccessoires met een rijke touch. Een mix van materialen, structuren en verschillende patronen. Aangevuld met romantische, luxe stoffen en kleuren zoals rood, paars en roze die perfect tot hun recht komen in een rustig interieur. Maak van je huis een feestje met royale kussens in prachtige kleuren en een knallend vloerkleed. Durf jij het aan?

Dineren in stijl

In onze nieuwe collectie woonaccessoires vind je ook alles om van de feestdagen een stilistisch succes te maken. Houd jij van gezelligheid en een uitgebreid kerstdiner? Geef je zorgvuldig gedekte tafel en chique uitstraling met sfeervolle theelichten, feestelijke placemats en gouden borden. Helemaal in stijl.

Sprankelende pareltjes

Natuurlijk zijn we je kerstboom niet vergeten. In de nieuwe trendcollectie vind je ook schitterende, gave kerstballen en kerstversiering om van jouw boom een pareltje te maken. In warme, trendy kleurtjes met subtiele en minder subtiele koper tinten. Laat je interieur shinen met deze sprankelende woonaccessoires uit onze nieuwe trendcollectie. Feestelijk, romantisch én trendy.

BRON: https://www.leenbakker.nl/de-perfecte-styling-voor-een-feestelijk-interieur