noun_clock_1570073_b33270.png

Kookplaten met afzuiging: dè trend van het moment volgens Keuken Kampioen

Intuïtief, multifunctioneel en stijlvol: ontdek BORA Pure

De BORA Pure is de nieuwe, geavanceerde kookplaat met afzuiging die zich kenmerkt door een puristisch en minimalistisch design. Het revolutionaire merk BORA heeft diverse modellen uitgebracht, waaronder de Basic, Classic 2.0, Professional 2.0, en nu de splinternieuwe Pure variant. Uniek aan dit model zijn de uiterst intuïtieve bediening, het strakke ontwerp en de personalisatiemogelijkheden. Benieuwd naar de voordelen van een kookplaat met afzuiging en wat de BORA Pure te bieden heeft? Lees dan verder en laat je inspireren door Keuken Kampioen.

Kookplaten met afzuiging: dè trend van het moment

De BORA Pure is een moderne inductiekookplaat met een geïntegreerd, centraal afzuigsysteem. Deze slimme twee-in-één oplossing kent allerlei praktische voordelen. Allereerst zorgt de krachtige afzuiging voor een schone, frisse keuken. Het efficiënte systeem zuigt sterke kookgeuren en –dampen namelijk direct bij de bron af. Een ander groot voordeel van het geïntegreerde afzuigsysteem is dat het de grote, opvallende afzuigkap overbodig maakt. Hierdoor heb je geen last meer van een afzuigkap boven je hoofd tijdens het koken. Ook geniet je van vrij zicht en een strakke, ruimtelijke uitstraling in de keuken. Tot slot profiteer je van een geruisloze werking en eenvoudig onderhoud. De afzuigunit haal je in een handomdraai uit de kookplaat, waarna je deze gewoon in de vaatwasser kunt plaatsen.

BORA Pure: waar innovatie en design samenkomen

De BORA Pure is een moderne, extra grote inductiekookplaat. Op de ruime kookzones kun je vier pannen met een diameter van maximaal 24 cm tegelijkertijd kwijt. Dat is ideaal wanneer je met een groot gezin of huisgenoten woont. Centraal onder de kookplaat bevindt zich het moderne, ronde afzuigsysteem. Deze afzuigunit is naar eigen voorkeur te personaliseren qua kleur. Kies voor tijdloos zwart of ga voor een gewaagde optie zoals roségoud, jadegroen of blauw. Uniek aan de BORA Pure is de intuïtieve sControl-bediening met verticale slider. Het bedienen van de kookplaat was nooit zo gemakkelijk; dat doe je met slechts één beweging. Selecteer de gewenste kookzone en schuif de slider vervolgens in de vermogensstand naar wens. Wanneer je op een hoger vermogen gaat koken of met meer pannen tegelijkertijd kookt, gaat de afzuiging automatisch harder werken. Zo kun jij je volledig richten op het bereiden van een overheerlijke maaltijd. Dit is nog maar een greep uit de mogelijkheden van BORA kookplaten.

Meer weten over BORA?

Lijkt een kookplaat met afzuiging jou wel wat of wil je meer weten over het merk BORA? Maak dan een afspraak met een van onze deskundige adviseurs bij Keuken Kampioen Nijmegen. Een keukenprofessional helpt je graag bij het uitzoeken van de juiste kookplaat met afzuiging. Bovendien heb je in onze showroom de mogelijkheid om dit systeem met eigen ogen te bekijken of een demonstratie te ontvangen van onze adviseurs.

BRON: https://www.keukenkampioen.nl/keukeninspiratie/bora-pure/