noun_clock_1570073_b33270.png

Een afspraak maken bij een van onze winkels: een handig overzicht van het gehele Woonboulevard Nijmegen

Er mag weer gewinkeld worden! Welliswaar met slechts 2 personen per afdeling, op een afgesproken tijdstip en voor een bepaalde tijdsduur… maar als je een huis aan het inrichten bent, dan neem je alle regels snel voor lief. Je wilt natuurlijk de meubels en accessoires voor je huis gewoon met eigen ogen bekijken, stoffen voelen en even proefzitten/liggen. Het winkelen op afstand is voor ons als woonboulevard echt een uitkomst, want het garandeert ons ook nog eens dat we echt alle aandacht voor jou kunnen hebben. Geen andere mensen die tussendoor komen met vragen of meubelstukken waar nog andere mensen bij staan te wikken en wegen. Het draait allemaal om jou! We nodigen je dus met veel plezier uit om een afspraak te maken, zodat we je snel kunnen helpen om je woondromen waar te maken.

Neem voor je een afspraak maakt nog even een kijkje bij de spelregels die de overheid heeft opgesteld voor het winkelen op afspraak: https://bit.ly/3r4cckF. Deze spelregels gelden in heel Nederland, bij alle winkels… dus ook bij ons! Dank voor je aandacht en medewerking.
❤️ BRUGMAN KEUKENS & BADKAMERS
❤️ BRUYNZEEL KEUKENS
❤️ BUDGET HOME STORE XXL
❤️ CARPET RIGHT
❤️ HEERLYCK WONEN
Afspraak verzoek via: https://heerlyckwonen.com/contact
❤️ JYSK
Afspraak maken door met de winkel te bellen via: 024 3444558
Afspraak maken door met de winkel te bellen via: 024 203 62 57 of door een mailtje te sturen naar: nijmegen@keukensale.com
❤️ KWANTUM
Afspraak maken via: 0900 – 23 55 926 en voor menu optie 1 kiezen.
❤️ LEEN BAKKER
❤️ MONTEL
❤️ PRONTO WONEN
Afspraak maken via: https://bit.ly/3ssEFB2
Dit overzicht is tevens op onze Facebook pagina te vinden. Het bericht “corona update” staat vastgezet bovenaan de pagina, zodat je ‘em makkelijk terug kunt vinden.