noun_clock_1570073_b33270.png

De Auronde – duurzaam Dutch Design bij Auping Plaza Nijmegen!

De Auronde – duurzaam Dutch Design bij Auping Plaza Nijmegen

Tijdloos design, met oog voor duurzaamheid en details – dat is de Auronde van Auping.
Een bed dat een leven lang mee gaat, dat gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen is. Zonder comfort en design uit het oog te verliezen. Dat was de gedachte van ontwerper Frans de la Haye toen hij in 1973 de Auronde ontwierp. Destijds een revolutionair ontwerp, door de ronde vormen en felle kleuren. Anno 2018 is de Auronde nog steeds revolutionair: een helder en strak lijnenspel in verrassend contrast met unieke ronde vormen. Een sprekend voorbeeld van duurzaam Dutch Design.

Oog voor detail, duurzame materialen
Het design van de Auronde komt terug in de details en in de gebruikte materialen. De Auronde wordt gemaakt van oersterk beukenhout. Daardoor gaat een Auronde wel zestig jaar mee. Voor de afwerking kun je kiezen uit tien vollak kleuren, of voor noten- of eikenfineer met keuze uit vier beitskleuren. De aluminium oogjes op de poten van de Auronde zijn onmisbare details in het design. Voor de oogjes kun je kiezen uit elf verschillende kleuren, zodat je je eigen unieke Auronde kunt samenstellen.

Gloednieuw of Restyle
Duurzaamheid zit in het DNA van Auping. Auping bedden en matrassen worden in Nederland gemaakt en Auping kiest daarbij voor de meest duurzame materialen. Met de keuze voor de Auronde, kies je dus voor een duurzaam bed dat jaren mee gaat.
Heb je al jaren een Auronde en zou je die in een nieuw jasje willen steken? Restyle je Auronde door te kiezen voor een nieuwe kleur voor het bedframe en de aluminium oogjes. Je Auronde oogt weer als nieuw en je draagt bij aan een duurzamere wereld.

De Auping Auronde vind je onder andere bij Auping Plaza Nijmegen, bij ons op Woonboulevard Nijmegen. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over Restyle je Auronde. Of kijk op www.auping.com/auronde-restyle