feestpakket

WIN EEN FEESTPAKKET T.W.V. € 100,00

WINACTIE 60X FEESTPAKKET

Je zult het maar winnen!

En die kans is er! De Woonboulevard Nijmegen geeft namelijk in de maanden november en december iedere maand 30 feestpakketten ter waarde van € 100,00 weg; dat zijn dus maar liefst 60 feestpakketten in totaal!

Het enige wat jij hoeft te doen, is naar de Woonboulevard Nijmegen gaan, een actiekaart invullen en die inleveren bij één van de winkels op de Woonboulevard Nijmegen. 

Aan het einde van iedere maand (28 november voor het Sinterklaas-feestpakket en 19 december voor het Kerst-feestpakket) zullen er uit alle ingeleverde bonnen 30 winnaars getrokken worden. De winnaars krijgen persoonlijk bericht om het feestpakket in ontvangst te nemen. Echt een leuk extraatje voor de feestdagen en met 60 winnaars in slechts een paar weken tijd ook voor iedereen die ’toch nooit iets wint’.

nieuwe bank? LEUKE STOEL GEZIEN? lounge-set DIE JE ALTIJD AL WILDE HEBBEN? toe aan een NIEUW BED? inbouwoven STUK? VLOER aan vervanging toe? KOM LANGS en maak gelijk KANS op één van 60 FEESTPAKKETTEN! Geniet er lekker zelf van OF MAAK ER iemand anders BLIJ MEE!

Kom dus snel naar de Woonboulevard Nijmegen, vul de actiekaart in, lever hem in ieder geval in vóór 19 december 2022 en maak kans op 1 van de 60 feestpakketten van € 100,00. 

De uitreiking van de feestpakketten zal plaatsvinden bij één van de winkels op de Woonboulevard Nijmegen (de winnaars krijgen hierover persoonlijk bericht) op 2 december voor de Sinterklaas feestpakketten en op 23 december voor de Kerst feestpakketten.

Het feestpakket is overigens niet in te wisselen voor contanten; gewoon lekker uitpakken op sinterklaas- of kerstavond 😉

De winnaars krijgen persoonlijk bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Lees hier de uitgebreide actievoorwaarden.