noun_clock_1570073_b33270.png

Ho Ho Ho – inspiratie voor de kerst door Pronto

De feestdagen staan weer gezellig voor de deur Sinterklaas is net weer vertrokken en de Kerstman is druk bezig met het vullen van feestelijke sokken. Kortom de dagen vol met huiselijkheid, gezelligheid en lekker eten. Ook het team van Pronto Wonen wenst je prettige feestdagen, en om het extra gezellig te maken tonen zij je graag wat inspiratie voor de deze dagen.

Hoe ga je het dit jaar bijvoorbeeld met Kerst aanpakken met de kerstdecoratie voor in en om het huis? En wat zijn de trends voor 2018. Wordt het industrieel, botanisch, modern en fris Scandinavisch, wit met zachte pasteltintjes, of lekker traditioneel rood, groen met goud. Ga er maar vanuit dat groen de kleur van Kerstmis 2017 zal worden. Vooral in combinatie met mooie natuurlijke materialen. Zoals dennenappels, takken, stronken. Deze kunnen niet alleen in de kerstboom, maar ook prachtig een glazen schaal of stolp zeer decoratief zijn. Kussens met een dierenprint of in een mooie bruine kleur makende bank helemaal klaar voor de Kerst.

Naast al het heerlijks op tafel mag natuurlijk ook een mooi gedekte tafel niet ontbreken. Daarom kun je bij Pronto Wonen ook terecht voor een mooi en feestelijk servies. Zo heb je niet alleen een sfeervol gedecoreerd huis maar ook een chique gedekte tafel. Met deze items kunnen jouw feestdagen niet meer stuk! Prettige feestdagen!

Bron beeld: Pronto Wonen & Pinterest. Producten veelal van Pronto Wonen verkrijgbaar op www.prontowonen.nl en in de winkel. Prijzen en afbeeldingen onder voorbehoud.