van der Heijden Meubelen

TOTALE
VERBOUWINGS
LEEGVERKOOP

SLA UW SLAG!
NU DE MOOISTE MEUBELEN TEGEN ABSOLUTE BODEMPRIJS EN... DIRECT LEVERBAAR!
OP = OP !!

Van der Heijden meubelen drukt als prominent lid van Masterclass met 'THUIS' een klantvriendelijke en uitnodigende stempel op smaakvol wonen in klassieke en moderne stijlen. Hoe doen ze dit? Door nieuwe woontrends niet alleen heel vroegtijdig te signaleren, maar deze óók als eerste te tonen. Deze ruime speciaalzaak, is een uitmuntend visitekaartje voor Woonboulevard Nijmegen en staat in de startblokken om al uw woonwensen te realiseren.

Van der Heijden meubelen heeft inmiddels al meer dan 90 jaar ervaring met wonen. In de loop van de jaren is er een uitgebreide collectie ontstaan van internationale expertise. Een breed scala aan stijlen van modern, lifestyle naar jong klassiek. Onze drie showrooms met in totaal een oppervlakte van 11.000m2 showroomruimte, bieden voor iedere smaak een overweldigend assortiment. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen uit prachtige merken zoals Schillig, Maxfurn, Sofa Kultur, Sofa Kultur en Koinor.  

Kom langs bij van der Heijden meubelen en ervaar de warme sfeer in de winkel. Wilt u zelfstandig rustig rondkijken en wooninspiratie op doen in de vele showrooms? Van der Heijden meubelen heeft in elke showroom een rode button, waarop u kunt drukken op het moment dat u graag geholpen wilt worden. Op deze manier kunt u in alle rust de winkel ontdekken, met of zonder de hulp van een medewerker. U wordt geholpen zoals u dit wenst. Tevens krijgt u gratis 3D advies. 

Kom langs bij Van der Heijden Meubelen en ontdek het trendy en eigentijdse woonassortiment. De koffie staat klaar!  

Van der Heijden Meubelen vindt u ook in Uden en Geffen.

kijk ook op: vanderheijden.demooistewoonwinkel.nl

Profiteren van aanbiedingen van Van der Heijden meubelen? Klik dan hier
OPENINGSTIJDEN 
Maandag 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur 
Zondag 12.00 - 17.00 uur
Wijchenseweg 150
telefoon: 024 - 344 44 66